امیرحسین عطایی2013

امیرحسین عطایی2013

از همه چی از همه جا

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 106
بازدید کل : 28635
تعداد مطالب : 39
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1


گرفتگی صدا ویا حنجره

يک متخصص گوش و حلق و بيني با تاکيد بر لزوم معاينه کامل حنجره توسط پزشكان متخصص در افرادي که گرفتگي صداي آنها بيش از 3 هفته به طول مي‌انجامد، گفت: استفاده از بخور در افرادي كه دچار گرفتگي صدا با هر علتي هستند، مناسب است.

دکتر سيد عليرضا مصباحي، جراح سر و گردن در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: هر عاملي که موجب خشکي محيط شود، تشديد گرفتکي صدا را نيز موجب مي‌شود. بنابراين استفاده از بخور گرم و يا سرد در اين افراد توصيه مي‌شود.

دکتر مصباحي گفت: در افراد مبتلا به گرفتگي صدا، هرچه طناب‌هاي صوتي استراحت بيشتري داشته باشد، مطمئنا زودتر بهبودي حاصل مي‌شود. بر اين اساس استفاده از مايعات فراوان در اين افرادا توصيه مي‌شود. براي آن که طناب صوتي حرکت خوبي داشته باشد و فعاليت خود را حفظ كند، بهتر است که سطح آن مرطوب باشد.

اين عضو آکادمي جراحان گوش، گلو و بيني آمريکا با تاکيد گفت: چنانچه فردي به هر دليلي دچار گرفتگي صداست بايد از مصرف انواع و اقسام دخانيات پرهيز كند. دخانيات و الکل از علل گرفتگي صدا هستند.

وي ايجاد پوليپ در طناب‌هاي صوتي را اشکالي دانست که در طناب‌هاي صوتي مصرف كنندگان سيگار ايجاد مي‌شود و گفت: هر چند اين پوليپ‌ها معمولا خوش خيم هستند اما زنگ خطري براي مصرف کنندگان سيگار تلقي مي‌شوند چرا که امکان تبديل آنها به تومورهاي بدخيم حنجره وجود دارد.

اين عضو انجمن جراحان گوش گلو بيني ايران در ادامه همچنين در مورد افرادي که سيگار را ترک کرده‌اند نيز گفت: عوارض سيگار در اين افراد حداقل بر مخاط حنجره حتي تا 12 سال مي‌تواند اثر داشته باشد. همچنين از زمان ترك سيگار تا حداقل 10 سال امکان بروز سرطان حنجره در اين افرد نسبت به افراد عادي جامعه بالاتر است.

وي با توصيه بر مصرف کمتر کافئين ادامه داد: کافئين که در موادي مانند قهوه، چاي و برخي نوشابه‌هاي گازدار وجود دارد، خود به عنوان محرک طناب صوتي به شمار مي‌رود و به همين علت توصيه مي‌شود تا از مصرف زياد اين مواد پرهيز شود.

به گفته اين متخصص گوش، گلو و بيني، معمولا گرفتگي صدا بيشتر در سنين بالا بروز مي‌كند، اما امروزه متاسفانه در گروه سني اطفال نيز رو به افزايش است. امروزه در گروه سني اطفال، به ويژه سنين دبستان و راهنمايي، گرفتگي صدا در حال افزايش است که معمولا به علت استفاده نابه‌جا از حنجره به ويژه در پسر بچه‌ها به وجود مي‌آيد.

وي ادامه داد: همچنين هرگونه بيماري موجود در قفسه سينه مي‌تواند خود را به صورت گرفتگي صدا نشان دهد. به عنوان مثال آسم يا ضايعات خوش خيم و بدخيم در ناحيه ريه به علت فشار وارد شونده بر عصب طناب صوتي، مي‌تواند عوارض خود را به صورت گرفتگي صدا نشان دهد.

وي با اشاره به اينکه در افراد دچار گرفتگي صدا، شک تشخيصي تنها متوجه حنجره نمي‌شود، ادامه داد: حتي يک اشکال در ريه امکان دارد خود را در حنجره به صورت گرفتگي صدا نشان دهد.

اين عضو انجمن راينولوژي ايران و آکادمي جراحان گوش گلو بيني آمريکا در خصوص يکي ديگر از علت‌هاي گرفتگي صدا گفت: در مبتلايان به بيماري‌هاي دستگاه گوارش به ويژه مبتلايان به ريفلاکس اسيد معده به مري، اين مهم مي‌تواند موجب التهاب در قسمت خلفي طناب صوتي و به دنبال آن گرفتگي صدا باشد.

مصباحي ادامه داد: همچنين گاهي افرادي که تحت عمل‌هاي جراحي و بيهوشي عمومي قرار مي‌گيرند، دچار گرفتگي صدا مي‌شوند چرا که گاه تماس مکرر طناب صوتي و لوله‌هايي که براي ورود گازهاي بيهوشي به ريه، داخل حنجره گذاشته مي‌شود، مي‌تواند موجب ايجاد التهاب طناب صوتي و گرفتگي صدا شود.

اين متخصص گوش، گلو و بيني افزود: بر اين اساس بسياري از زناني که به صورت سزارين زايمان کرده‌اند به ويژه اگر چندين بار و مکرر تحت عمل جراحي بيهوشي قرار گرفته باشند، احتمال گرفتگي صدا در آن فرد بيشتر خواهد شد.

اين عضو انجمن جراحان گوش گلو بيني ايران در پايان گفت: بي‌ترديد معاينه کامل از نظر گوش، گلو و بيني، مهم‌ترين کار براي بيماري است که با گرفتگي صدا مراجعه مي‌کند چون شايع‌ترين علل گرفتگي صدا، در اين سه ناحيه قرار دارد.
 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: شهرام تاريخ: پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ
ایمیل:amirhossein_ataei20

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to amirhossein3836.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com